Vloertegels

Hofstede Tegelhuys voor uw vloertegels in Friesland

In de omgeving Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen vindt u vloertegels bij Hofstede Tegelhuys. Wij hebben een brede collectie vloertegels voor uw badkamer, hal, keuken en woonkamer. Wilt u advies bij het maken van het ontwerp voor uw tegelvloer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo krijgt u het resultaat dat u wenst. Voor uw vloertegels zijn wij uw vertrouwde naam in centraal Friesland. U vindt ons in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Wilt u ook meer weten over onze producten? Kom dan eens een kijken in onze showroom. Of bel naar 0566-631645 en bekijk ons aanbod van vloertegels.

Vloertegels in onze showroom

Wij presenteren op een sfeervolle manier in onze showroom ons aanbod. Hierdoor kunt u de verschillende stijlen vergelijken en uiteindelijk die stijl kiezen die precies bij u past. Als u aangeeft wat u wenst kunnen wij u ook adviseren en ideeën geven. U kunt natuurlijk ook op onze website inspiratie opdoen. Bent u ook enthousiast over ons aanbod? Kom dan snel naar onze showroom en bekijk onze vloertegels. U kunt ons op de volgende tijden bezoeken:

 • Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak
 • Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.30
 • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Vloertegels kopen Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen

De stijlen van onze vloertegels

Bent u er al uit wat voor een tegels u wenst? Of heeft u eerst meer informatie nodig? Ook kunt u zich laten inspireren door onze verschillende stijlen. Dit is een uitkomst wanneer u zelf weinig inspiratie heeft. Zo kunt u terecht voor een marmeren vloer, maar wij beiden ook natuursteen tegels en vele andere vloertegels. De tegelstijlen die wij aanbieden zijn:

 • Mozaïek
 • Natuursteen
 • Oud Hollandse stijl
 • Engelse stijl
 • Mediterrane stijl
 • Moderne stijl

Zoals u merkt bieden wij u veel stijlen. Weet u al voor welke stijl u gaat?

Wat doet een tegelzetter

Het zetten van vloertegels is een nauwkeurig karwei waarvoor het geen overbodige luxe is om een vakkundige tegelzetter in te schakelen. Een tegelzetter brengt speciaal egalisatiecement aan en gebruikt spandraden, voegkruisjes en jarenlange ervaring om er zeker van te zijn dat er een strak resultaat wordt afgeleverd. Wanneer u een tegelbedrijf belt voor het leggen van vloertegels krijgt u één van onze vakkundige tegelzetters aan de lijn die u als geen ander kunnen adviseren over betegelen van een vloer. Of het nu gaat over het betegelen van de vloer in uw nieuwe badkamer, of herstel werkzaamheden, de tegelzetters van Hofstede Tegelhuys hebben ruime ervaring op elk gebied van het vak.

Enkele specialiteiten zijn:

 • Het aanleggen van nieuwe vloertegels
 • Het herstellen van oud voegwerk tussen bestaande vloertegels
 • Het aanbrengen van een waterafstotende coating
 • Het verwijderen van bestaand tegelwerk
 • Het vervangen van kapotte vloertegels

Vloertegels leggen, een vakman maakt het verschil

Het betegelen van een vloer kunt u het beste aan een vakman overlaten. Onze tegelzetters beginnen altijd met een legplan zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Ook weet een professionele tegelzetter als geen ander hoe de tegels het beste blijven hechten aan de vloer, en hoe te zorgen dat het oppervlak naderhand egaal blijft. Waar veel mensen tegenaan lopen is slechte kwaliteitscontrole, waardoor voegen niet blijven zitten en tegels langzamerhand los gaan laten. Bij Hofstede Tegelhuys kunt u ervan op aan dat u een professionele tegelzetter in huis haalt die elke keer gaat voor de beste kwaliteit.

Bekijk onze vloertegels in onze showroom in Friesland

Bent u ook geïnspireerd door de stijlen die wij aanbieden? Ook geven wij u graag advies over de verschillende stijlen zodat u de juiste keuze kunt maken. Vraag ook om advies want op deze manier kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring en wordt het makkelijker om een keuze te maken. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aanschaf en natuurlijk om kwaliteit te leveren. Wilt u ook geïnspireerd worden of heeft u meer informatie nodig? Bel dan naar 0566-631645. Ook kunt u een mail sturen naar info@hofstedetegelhuys.nl Bezoek Hofstede Tegelhuys vanuit Drachten, Heerenveen, Sneek en Leeuwarden en vindt de vloertegels die u zoekt.

BEL ONS