Tegelzetter

Hofstede Tegelhuys is uw tegelzetter in Friesland

Hofstede Tegelhuys is niet alleen uw tegelzetter in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. Maar wij hebben ook een ruime en sfeervolle tegelcollectie voor uw hal, badkamer, woonkamer, keuken of voor bij de openhaard. Ook denken wij graag met u mee en ook tijdens het ontwerpen kunnen wij u helpen. Wij doen er alles aan om het mooiste resultaat te bereiken. Wij zijn een vertrouwde naam in centraal Friesland als u een betrouwbare en goede tegelzetter zoekt. U vindt ons bedrijf in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Bel dan naar 0566-631645 En ga voor de tegelzetter van Hofstede Tegelhuys.

Verkoop tegels en tegelzetter

Wij leveren bijzondere wand en vloertegels, natuursteen vloeren, keuken tegels, witjes en badkamertegels. Wij vinden het zeer belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Als wij hiervan op de hoogte zijn kunnen wij ons aanbod en werkwijze afstemmen op uw wensen. Weet u al welke tegels u wilt of laat u zich inspireren door onze professionals. Zoals u merkt heeft u bij Hofstede Tegelhuys alles in één. Wij zijn zowel uw leverancier als tegelzetter.

Tegelstijlen en onze tegelzetter

Onze vakman heeft ervaring met verschillende projecten. Geef aan wat uw wensen zijn en onze vakman voert dit uit. U kunt zich ook laten inspireren door de stijlen die wij zelf aanbieden. Dit is ideaal als u weinig inspiratie heeft om tegels uit te kiezen of gewoonweg niet kunt kiezen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende tegelstijlen:

  • Engelse stijl
  • Mediterrane stijl
  • Moderne stijl
  • Mozaïek
  • Natuursteen
  • Oud Hollandse stijl

Zoals u ziet hebben wij een ruime keuze uit stijlen. Weet u al welke stijl u wenst?

Tegelzetter Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek

Tegelzetter in Friesland nodig? Neem contact op

Bent u ook enthousiast geworden van de ruime keuze in ons aanbod? Laat u dan adviseren over welke tegels in uw situatie het mooist en beste zijn. Door advies te vragen krijgt u informatie van een professional die al meerdere projecten succesvol heeft afgerond. Neem vrijblijvend contact op voor advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 0566-631645. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@hofstedetegelhuys.nl Schakel onze tegelzetter in voor uw project in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek.

BEL ONS