Tegelzetter

Hofstede Tegelhuys is uw tegelzetter in Friesland

Hofstede Tegelhuys is niet alleen uw tegelzetter in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. Maar wij hebben ook een ruime en sfeervolle tegelcollectie voor uw hal, badkamer, woonkamer, keuken of voor bij de openhaard. Ook denken wij graag met u mee en ook tijdens het ontwerpen kunnen wij u helpen. Wij doen er alles aan om het mooiste resultaat te bereiken. Wij zijn een vertrouwde naam in centraal Friesland als u een betrouwbare en goede tegelzetter zoekt. U vindt ons bedrijf in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Bel dan naar 0566-631645 En ga voor de tegelzetter van Hofstede Tegelhuys.

Verkoop tegels en tegelzetter

Wij leveren bijzondere wand en vloertegels, natuursteen vloeren, keuken tegels, witjes en badkamertegels. Wij vinden het zeer belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Als wij hiervan op de hoogte zijn kunnen wij ons aanbod en werkwijze afstemmen op uw wensen. Weet u al welke tegels u wilt of laat u zich inspireren door onze professionals. Zoals u merkt heeft u bij Hofstede Tegelhuys alles in één. Wij zijn zowel uw leverancier als tegelzetter.

Tegelstijlen en onze tegelzetter

Onze vakman heeft ervaring met verschillende projecten. Geef aan wat uw wensen zijn en onze vakman voert dit uit. U kunt zich ook laten inspireren door de stijlen die wij zelf aanbieden. Dit is ideaal als u weinig inspiratie heeft om tegels uit te kiezen of gewoonweg niet kunt kiezen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende tegelstijlen:

 • Engelse stijl
 • Mediterrane stijl
 • Moderne stijl
 • Mozaïek
 • Natuursteen
 • Oud Hollandse stijl

Zoals u ziet hebben wij een ruime keuze uit stijlen. Weet u al welke stijl u wenst?

Tegelzetter Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek

Wat doet een tegelzetter

Wanneer u een tegelbedrijf belt voor het leggen van tegelwerken krijgt u één van onze vakkundige tegelzetters aan de lijn die u als geen ander kunnen adviseren over betegelen. Of het nu gaat over het betegelen van een nieuwe badkamer, of herstel werkzaamheden, de tegelzetters van Hofstede Tegelhuys hebben ruime ervaring op elk gebied van het vak.

Enkele specialiteiten zijn:

 • Het aanleggen van nieuw tegelwerk
 • Het herstellen van oud voegwerk tussen bestaand tegelwerk
 • Het aanbrengen van een waterafstotende coating
 • Het verwijderen van bestaand tegelwerk
 • Het vervangen van kapotte tegels

Tegels leggen, een vakman maakt het verschil

Het betegelen van een muur of vloer kunt u het beste aan een vakman overlaten. Onze tegelzetters beginnen altijd met een legplan zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Ook weet een professionele tegelzetter als geen ander hoe de tegels het beste blijven hechten aan de wand of vloer, en hoe te zorgen dat het oppervlak naderhand egaal blijft. Waar veel mensen tegenaan lopen is slechte kwaliteitscontrole, waardoor voegen niet blijven zitten en tegels langzamerhand los gaan laten. Bij Hofstede Tegelhuys kunt u er van op aan dat u een professionele tegelzetter in huis haalt die elke keer gaat voor de beste kwaliteit.

Tegelzetter in Friesland nodig? Neem contact op

Bent u ook enthousiast geworden van de ruime keuze in ons aanbod? Laat u dan adviseren over welke tegels in uw situatie het mooist en beste zijn. Door advies te vragen krijgt u informatie van een professional die al meerdere projecten succesvol heeft afgerond. Neem vrijblijvend contact op voor advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 0566-631645. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@hofstedetegelhuys.nl Schakel onze tegelzetter in voor uw project in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek.

BEL ONS