Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie start bij het kiezen van tegels

Staat er een badkamerrenovatie in de planning in bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen? Schenk dan voldoende aandacht aan het selecteren van de tegels. Tegels vormen immers de basis voor de stijl en sfeer van uw badkamer. Bij tegelwinkel Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn) vindt u een grote collectie tegels. Bel voor een afspraak naar 0566-631645 of kom direct inspiratie opdoen voor uw badkamerrenovatie in onze showroom.

Welke sfeer kiest u voor uw badkamerrenovatie?

Als u de tegels in uw badkamer aanpast, wordt deze ruimte direct van een geheel nieuwe sfeer voorzien. Een vloer en wanden vormen namelijk dé basis voor elke soort stijl. Heeft u al een voorkeur voor een bepaalde stijl of sfeer? Mediterraans bijvoorbeeld? Of juist heel modern? Ook voor een badkamer in Engelse stijl hebben wij de juiste tegels. Maar ook als u liever kiest voor een oud-hollandse stijl, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collectie is dusdanig groot, dat ook uw ideale tegels er geheid tussen zitten. Gaat uw voorkeur uit naar natuursteen? Of overweegt u een mozaïekpatroon in uw vloer? Wat dacht u van Spaanse terracotta of Marokkaanse wandtegels? Laat u inspireren in onze showroom.

Ons advies voor uw badkamerrenovatie

Het kan zo zijn dat u nog niet helemaal weet welke sfeer en stijl u wenst in uw badkamer. Kom ook in deze gevallen naar ons toe en laat u vrijblijvend adviseren. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat zij daar een maatwerk oplossing voor kunnen creëren. Wij hebben kwaliteit en service centraal staan. Dat ziet u terug in ons advies en in ons assortiment. Zo verkopen wij alleen kwaliteitsproducten van de beste leveranciers. Benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust eens langs.

Vijf redenen om ons in te schakelen

Start uw badkamerrenovatie bij Hofstede Tegelhuys, want wij leveren u:

  • Uniek advies
  • Ruim assortiment
  • Uitgebreide service
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Wij zien uw bezoekje aan onze showroom tegemoet!

Begin uw badkamerrenovatie bij het kiezen van tegels

Overweegt u een badkamerrenovatie? Selecteer bij ons uw ideale tegels als basis. U bereikt Hofstede Tegelhuys via 0566-631645 of stuur een mail naar info@hofstedetegelhuys.nl. Breng een bezoekje aan onze showroom als u vrijblijvend inspiratie wilt opdoen of geadviseerd wilt worden over uw badkamerrenovatie in bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek.

BEL ONS