Tegelwinkel

Hofstede Tegelhuys is uw tegelwinkel in Friesland

Hofstede Tegelhuys is uw tegelwinkel in Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. U vindt bij ons een ruime en sfeervolle tegelcollectie voor uw badkamer, hal, keuken, woonkamer of voor uw openhaard. Ook kunnen wij u helpen met ontwerp als u hierin advies nodig heeft. Wij vinden het zeer belangrijk dat u het resultaat krijgt dat u wenst. In centraal Friesland zijn wij een vertrouwde naam en de tegelwinkel die u zoekt. Wij zijn gevestigd in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Bezoek dan ook eens onze showroom. Ook kunt u bellen naar 0566-631645 En bezoek onze tegelwinkel.

Bezoek de showroom van onze tegelwinkel

In onze showroom kunt u tegels bekijken die of een sfeervolle manier aan u worden gepresenteerd. Zo kunt u beslissen welke stijl het beste past bij uw project. Geeft u uw wensen aan ons door dan kunnen wij u ook ideeën en adviezen geven. Maar ook kunt u op onze website informatie vinden over onze diensten en producten. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom in onze tegelwinkel. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

  • Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak
  • Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.30
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Tegelwinkel Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen

Tegelstijlen in onze tegelwinkel

Weet u al precies wat u wilt qua tegels? Of wilt u zich eerst oriënteren? U kunt ervoor kiezen om u te laten inspireren door de stijlen die wij aanbieden. Dit is zeker fijn als u weinig inspiratie heeft om tegels uit te kiezen. Bij ons vindt u de volgende tegelstijlen:

  • Mediterrane stijl
  • Moderne stijl
  • Mozaïek
  • Natuursteen
  • Oud Hollandse stijl
  • Engelse stijl

Zoals u merkt kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende stijlen. Voor welke stijl gaat u?

Bezoek onze tegelwinkel in Friesland of neem contact op

Bent u enthousiast geworden over de stijlen in tegels die wij aanbieden? Wij kunnen ook als u dat wenst u adviseren over welke stijl in uw situatie het meest geschikt is. Door advies te vragen maakt u gebruik van onze ervaring en kunt u een beter beeld krijgen over wat u wenst. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt en meerdere projecten succesvol afgerond. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0566-631645. Of neem contact op via de mail info@hofstedetegelhuys.nl Bezoek onze tegelwinkel vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek.

BEL ONS