Tegelwinkel

Hofstede Tegelhuys is uw tegelwinkel in Friesland

Hofstede Tegelhuys is uw tegelwinkel in Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. U vindt bij ons een ruime en sfeervolle tegelcollectie voor uw badkamer, hal, keuken, woonkamer of voor uw openhaard. Ook kunnen wij u helpen met ontwerp als u hierin advies nodig heeft. Wij vinden het zeer belangrijk dat u het resultaat krijgt dat u wenst. In centraal Friesland zijn wij een vertrouwde naam en de tegelwinkel die u zoekt. Wij zijn gevestigd in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Bezoek dan ook eens onze showroom. Ook kunt u bellen naar 0566-631645 En bezoek onze tegelwinkel.

Bezoek de showroom van onze tegelwinkel

In onze showroom kunt u tegels bekijken die of een sfeervolle manier aan u worden gepresenteerd. Zo kunt u beslissen welke stijl het beste past bij uw project. Geeft u uw wensen aan ons door dan kunnen wij u ook ideeën en adviezen geven. Maar ook kunt u op onze website informatie vinden over onze diensten en producten. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom in onze tegelwinkel. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

  • Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak
  • Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.30
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Tegelwinkel Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen

Tegelstijlen in onze tegelwinkel

Weet u al precies wat u wilt qua tegels? Of wilt u zich eerst oriënteren? U kunt ervoor kiezen om u te laten inspireren door de stijlen die wij aanbieden. Dit is zeker fijn als u weinig inspiratie heeft om tegels uit te kiezen. Bij ons vindt u de volgende tegelstijlen:

  • Mediterrane stijl
  • Moderne stijl
  • Mozaïek
  • Natuursteen
  • Oud Hollandse stijl
  • Engelse stijl

Zoals u merkt kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende stijlen. Voor welke stijl gaat u?

Tegels plaatsen, een vakman maakt het verschil

Het zetten van tegels is een nauwkeurig karwei waarvoor het geen overbodige luxe is om een vakkundige tegelzetter in te schakelen. Tegelzetters van Hofstede Tegelhuys maken gebruik van voegkruisjes en jarenlange ervaring om er zeker van te zijn dat er een strak resultaat wordt afgeleverd. Het betegelen van een wand kunt u het beste aan een vakman overlaten. Onze tegelzetters beginnen altijd met een legplan zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Ook weet een professionele tegelzetter als geen ander hoe de tegels het beste blijven hechten aan de vloer, en hoe te zorgen dat het oppervlak naderhand egaal blijft. Waar veel mensen tegenaan lopen is slechte kwaliteitscontrole, waardoor voegen niet blijven zitten en tegels langzamerhand los gaan laten. Bij Hofstede Tegelhuys kunt u ervan op aan dat u een professionele tegelzetter in huis haalt die elke keer gaat voor de beste kwaliteit.

Bezoek onze tegelwinkel in Friesland of neem contact op

Bent u enthousiast geworden over de stijlen in tegels die wij aanbieden? Wij kunnen ook als u dat wenst u adviseren over welke stijl in uw situatie het meest geschikt is. Door advies te vragen maakt u gebruik van onze ervaring en kunt u een beter beeld krijgen over wat u wenst. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt en meerdere projecten succesvol afgerond. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0566-631645. Of neem contact op via de mail info@hofstedetegelhuys.nl Bezoek onze tegelwinkel vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek.

BEL ONS