Wandtegels

Bezoek Hofstede Tegelhuys in Friesland voor nieuwe wandtegels

Wilt u in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek of omgeving nieuwe wandtegels kopen? Breng dan een bezoek aan het Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Wij zijn al jaren een vertrouwde naam in centraal Friesland wat betreft tegels en sanitair. Met onze ruime en sfeervolle tegelcollectie en grote variëteit aan stijlen kunt u altijd wat vinden dat aansluit bij uw wensen. Heeft u behoefte aan een professionele tegelzetter? Ook dan kunt u ons inschakelen voor echt vakwerk. Lees verder als u meer informatie wenst over Hofstede als leverancier van tegels. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0566-631645. Wij leveren graag uw nieuwe wandtegels.

Geef uw woning een nieuwe look met onze wandtegels

Nieuwe wandtegels kunnen een verfrissende, nieuwe look geven aan uw woning. U vindt in onze collectie tegels die geschikt zijn voor de hal, keuken, badkamer, woonkamer of bijvoorbeeld de open haard. Wij leveren alleen tegels van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar onze collectie? Breng dan vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek een bezoek aan het tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Bent u niet van plan om de keuken, badkamer of woonkamer zelf te betegelen? Schakel dan onze professionele tegelzetter in.

Wandtegels Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek

Wandtegels kopen in iedere stijl

Wij luisteren graag naar uw ideeën wat betreft nieuwe tegels. Breng een bezoek aan onze mooie showroom en leg ons uw wensen voor. De professionals in onze winkel zullen dan met u meedenken en een ontwerp voor u maken. Doordat dit ontwerp helemaal overeenkomt met uw wensen, willen wij voor een prachtig eindresultaat zorgen. In onze showroom vindt u veel verschillende soorten stijlen. Door de ruime keuze die u heeft, is er altijd wel een tegelsoort die de uitstraling heeft die u wilt. U vindt bij ons onder andere de volgende tegelstijlen:

 • Mozaïek
 • Moderne stijl
 • Natuursteen
 • Mediterrane stijl
 • Oud Hollandse stijl
 • Engelse stijl

Wat doet een tegelzetter

Wanneer u een tegelbedrijf belt voor het zetten van wandtegels krijgt u één van onze vakkundige tegelzetters aan de lijn die u als geen ander kunnen adviseren over betegelen van een muur of wand. Of het nu gaat over het betegelen van de wand in uw nieuwe badkamer, of herstelwerkzaamheden, de tegelzetters van Hofstede Tegelhuys hebben ruime ervaring op elk gebied van het vak.

Enkele specialiteiten zijn:

 • Het plaatsen van nieuwe wandtegels
 • Het herstellen van oud voegwerk tussen bestaande wandtegels
 • Het aanbrengen van een waterafstotende coating
 • Het verwijderen van bestaand tegelwerk
 • Het vervangen van kapotte wandtegels

Wandtegels plaatsen, een vakman maakt het verschil

Het zetten van wandtegels is een nauwkeurig karwei waarvoor het geen overbodige luxe is om een vakkundige tegelzetter in te schakelen. Tegelzetters van Hofstede Tegelhuys maken gebruik van voegkruisjes en jarenlange ervaring om er zeker van te zijn dat er een strak resultaat wordt afgeleverd. Het betegelen van een wand kunt u het beste aan een vakman overlaten. Onze tegelzetters beginnen altijd met een legplan zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Ook weet een professionele tegelzetter als geen ander hoe de tegels het beste blijven hechten aan de vloer, en hoe te zorgen dat het oppervlak naderhand egaal blijft. Waar veel mensen tegenaan lopen is slechte kwaliteitscontrole, waardoor voegen niet blijven zitten en tegels langzamerhand los gaan laten. Bij Hofstede Tegelhuys kunt u ervan op aan dat u een professionele tegelzetter in huis haalt die elke keer gaat voor de beste kwaliteit.

Bel of mail voor informatie over onze wandtegels in Friesland

Heeft u besloten om nieuwe wandtegels aan te schaffen voor uw badkamer, woonkamer, hal of keuken? Dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze grote showroom in Aldeboarn (Oldeboorn). Onze professionals zullen u daar verder helpen met het uitzoeken van de juiste tegelsoort. Tevens kunnen wij u helpen, wanneer u de tegels wilt laten zetten door een vakman. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een direct een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0566-631645. Mailen kan ook naar info@hofstedetegelhuys.nl. Onze tegelzetter komt graag bij u langs in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Drachten om nieuwe wandtegels te zetten.

BEL ONS