Wandtegels

Bezoek Hofstede Tegelhuys in Friesland voor nieuwe wandtegels

Wilt u in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek of omgeving nieuwe wandtegels kopen? Breng dan een bezoek aan het Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Wij zijn al jaren een vertrouwde naam in centraal Friesland wat betreft tegels en sanitair. Met onze ruime en sfeervolle tegelcollectie en grote variëteit aan stijlen kunt u altijd wat vinden dat aansluit bij uw wensen. Heeft u behoefte aan een professionele tegelzetter? Ook dan kunt u ons inschakelen voor echt vakwerk. Lees verder als u meer informatie wenst over Hofstede als leverancier van tegels. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0566-631645. Wij leveren graag uw nieuwe wandtegels.

Geef uw woning een nieuwe look met onze wandtegels

Nieuwe wandtegels kunnen een verfrissende, nieuwe look geven aan uw woning. U vindt in onze collectie tegels die geschikt zijn voor de hal, keuken, badkamer, woonkamer of bijvoorbeeld de open haard. Wij leveren alleen tegels van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar onze collectie? Breng dan vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek een bezoek aan het tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Bent u niet van plan om de keuken, badkamer of woonkamer zelf te betegelen? Schakel dan onze professionele tegelzetter in.

Wandtegels Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek

Wandtegels kopen in iedere stijl

Wij luisteren graag naar uw ideeën wat betreft nieuwe tegels. Breng een bezoek aan onze mooie showroom en leg ons uw wensen voor. De professionals in onze winkel zullen dan met u meedenken en een ontwerp voor u maken. Doordat dit ontwerp helemaal overeenkomt met uw wensen, willen wij voor een prachtig eindresultaat zorgen. In onze showroom vindt u veel verschillende soorten stijlen. Door de ruime keuze die u heeft, is er altijd wel een tegelsoort die de uitstraling heeft die u wilt. U vindt bij ons onder andere de volgende tegelstijlen:

  • Mozaïek
  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Mediterrane stijl
  • Oud Hollandse stijl
  • Engelse stijl

Bel of mail voor informatie over onze wandtegels in Friesland

Heeft u besloten om nieuwe wandtegels aan te schaffen voor uw badkamer, woonkamer, hal of keuken? Dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze grote showroom in Aldeboarn (Oldeboorn). Onze professionals zullen u daar verder helpen met het uitzoeken van de juiste tegelsoort. Tevens kunnen wij u helpen, wanneer u de tegels wilt laten zetten door een vakman. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een direct een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0566-631645. Mailen kan ook naar info@hofstedetegelhuys.nl. Onze tegelzetter komt graag bij u langs in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Drachten om nieuwe wandtegels te zetten.

BEL ONS