Wandtegels keuken

Hofstede Tegelhuys voor wandtegels in uw keuken

Bent u in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek op zoek naar prachtige wandtegels voor uw keuken? Bij Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn) bent u aan het juiste adres. Wij zijn een vertrouwde naam in centraal Friesland als het gaat om tegels en sanitair. In ons Tegelhuys bieden wij een ruime en sfeervolle tegelcollectie met heel veel verschillende soorten stijlen. Naast onze tegelcollectie, kunt u ook bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een vakkundige tegelzetter. Wenst u meer informatie over Hofstede als leverancier van wandtegels? Lees dan verder of neem direct contact met ons op via 0566-631645 voor nieuwe wandtegels in uw keuken.

Verreik uw keuken met onze tegels

Wij zijn uw leverancier wanneer u uw keuken een prachtige, nieuwe look wilt geven met nieuwe tegels. Naast tegels voor uw keuken, vindt u bij ons ook tegels voor de hal, badkamer, woonkamer of bijvoorbeeld de open haard. Al onze tegels zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en er is voor iedereen wat wils. Breng dus vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek snel een bezoek aan het tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Heeft u hulp nodig van een vakman bij het zetten van de tegels? Wij staan graag voor u klaar als vakkundige tegelzetter. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Wandtegels keuken

Bezoek onze showroom met wandtegels

Wanneer u een bezoek brengt aan onze mooie showroom, luisteren wij graag naar uw ideeën wat betreft nieuwe tegels in uw keuken. Onze vakmensen denken met u mee en zorgen voor een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen. Op deze manier bereiken wij het mooiste resultaat. Door onze uitgebreide collectie met verschillende stijlen, is er altijd wel een soort tegel te vinden die precies de uitstraling heeft die uw wenst. U vindt bij ons onder andere de volgende tegelstijlen:

  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Oud Hollandse stijl
  • Mozaïek
  • Engelse stijl
  • Mediterrane stijl

Bezoek onze showroom voor het complete assortiment wandtegels.

Bel of mail voor informatie over onze wandtegels

Wenst u ook nieuwe wandtegels in uw badkamer, woonkamer, hal of keuken? Breng dan eens een bezoek aan onze ruime showroom in Aldeboarn (Oldeboorn). Onze vakmensen staan graag voor u klaar met raad en advies. Uiteraard willen wij u ook graag helpen wanneer u een professionele tegelzetter nodig heeft. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen door te bellen naar 0566-631645. Mailen kan ook via info@hofstedetegelhuys.nl. Wij willen er graag voor zorgen dat u in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Drachten kunt genieten van prachtige wandtegels in uw keuken.

BEL ONS