Wandtegels Badkamer

Bezoek Hofstede Tegelhuys voor wandtegels in uw badkamer

Woont u in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek en zoekt u nieuwe wandtegels voor uw badkamer? Benader dan Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn), het vertrouwde adres in centraal Friesland. Bezoek onze uitgebreide showroom met sfeervolle tegelcollectie in een grote hoeveelheid stijlen. Hofstede Tegelhuys is ook uw partner, wanneer u een professionele tegelzetter nodig heeft. Onze tegelzetter levert echt vakwerk in uw badkamer. Lees verder als u meer te weten wilt komen over Hofstede als leverancier van wandtegels. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0566-631645 voor nieuwe wandtegels in uw badkamer.

Wandtegels Badkamer

De beste kwaliteit tegels in uw badkamer

Zoekt u een goede leverancier van tegels met een uitstekende kwaliteit? Bij Hofstede Tegelhuys bent u aan het juiste adres. Wij verkopen tegels die uw badkamer, keuken, hal, woonkamer of zelfs de open haard een compleet nieuwe look geven. Breng snel een bezoek vanuit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek aan ons tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Hier vindt u voor iedereen wat wils. Zoekt u een vakman voor het zetten van tegels? Benader ons dan en maak een afspraak met onze vakman.

Breng een bezoek aan de showroom voor onze wandtegels

Kom met uw ideeën wat betreft uw nieuwe wandtegels naar ons Tegelhuys en vraag onze vakmensen in de winkel om hulp. Zij luisteren graag naar uw wensen en zorgen voor een mooi ontwerp door met u mee te denken. Op deze manier krijgt u een geweldig eindresultaat in uw badkamer. Bekijk onze collectie en vind de stijl die bij u past. Bij ons vindt u veel verschillende stijlen waarvan er altijd wel één is, die bij u past. U kunt onder andere de volgende stijlen bekijken in ons Tegelhuys:

  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Engelse stijl
  • Oud Hollandse stijl
  • Mediterrane stijl
  • Mozaïek

Neem contact op voor informatie over onze wandtegels

Heeft u behoefte aan nieuwe wandtegels in uw keuken, woonkamer, hal of badkamer? In onze ruime showroom in Aldeboarn (Oldeboorn) vindt u altijd wel een tegel die bij u past. Tevens vindt u onze vakmensen altijd bereid om u te helpen. Heeft u de hulp van een professionele tegelzetter nodig? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen via 0566-631645. Mailen kan naar info@hofstedetegelhuys.nl. Wij zorgen er graag voor dat u in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen of Drachten kunt genieten van nieuwe wandtegels in uw badkamer.

BEL ONS