Tegelvloer

Toe aan een nieuwe tegelvloer?

Heeft u behoefte aan een nieuwe tegelvloer voor uw hal, keuken of badkamer in bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen? Breng dan een bezoekje aan tegelwinkel Hofstede Tegelhuys. U vindt onze ruime showroom in het pittoreske dorpje Aldeboarn (Oldeboorn). Laat u inspireren of vraag ons naar vrijblijvend advies. U kunt ook via 0566-631645 een afspraak met onze specialisten maken als u begeleid wilt worden in het vinden van uw nieuwe tegelvloer.

Tegelvloer

Verschillende keuzes voor uw tegelvloer

Het aanpassen van de tegels in een ruimte, zorgt meteen voor een geheel nieuwe stijl en sfeer. Of u nou een nieuwe tegelvloer wenst in een uw hal, badkamer, keuken, woonkamer of waar dan ook. Het is dan ook zaak eerst goed stil te staan bij welke sfeer en stijl u wenst in de betreffende ruimte. Wij hebben tegels voor elke stijl. Zo vindt u bij ons leuke tegels met mozaiekpatroon voor een mediterrane stijl. Maar als u liever een moderne stijl wenst, bieden wellicht onze natuurstenen uitkomst. Ook traditionele Engelse tegels vindt u bij ons, voor een onmiskenbare Engelse stijl. Kies voor onze Friese Witjes als u interesse heeft in een vloer in oud-hollandse stijl. Heeft u al een bepaalde voorkeur? Laat het ons weten!

Waarom via ons uw tegelvloer aanschaffen?

Wij zijn niet zomaar een tegelwinkel. Onze specialisten hebben ten eerste al zeer veel jaren ervaring. Daarnaast zijn zij zeer goed op de hoogte van de nieuwste trends, maar hebben zij ook de juiste kennis over klassieke stijlen. Een derde reden om voor ons te kiezen, is dat wij kwaliteit en service centraal hebben staan. Zo leveren wij alleen kwaliteitsproducten van de beste leveranciers. En maken wij geen probleem van eventuele naleveringen. Kortom, kom bij ons langs en laat ons weten wat uw wensen zijn. Zowel qua stijl, sfeer en budget. Dan zoeken wij voor u een oplossing op maat.

Verschillende soorten tegelvloeren

Hierbij een selectie van verschillende soorten tegelvloeren:

  • Engelse stijl
  • Moderne stijl
  • Mediterrane stijl
  • Oud Hollandse stijl
  • Mozaïek of natuursteen

Heeft één van deze stijlen uw voorkeur? Neem contact met ons op!

Vind bij ons uw ideale tegelvloer

Heeft u interesse in een nieuwe tegelvloer? Bekijk het ruime aanbod van tegelwinkel Hofstede Tegelhuys en laat u inspireren en adviseren. U bereikt ons voor vragen via 0566-631645 of info@hofstedetegelhuys.nl. Kom langs in onze showroom en vind uw nieuwe tegelvloer voor in bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek.

BEL ONS