Vloertegels badkamer

Vloertegels voor uw badkamer nodig?

Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer? Deze vindt u bij Hofstede Tegelhuys in de omgeving van Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Wij hebben een breed aanbod voor uw badkamer en kunnen u ook adviseren over welke vloertegels het beste bij uw wensen passen. Ook kunnen wij u helpen en adviseren bij het maken van het ontwerp. Wij zijn al jaren een vertrouwde naam in centraal Friesland en zijn gevestigd in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Wilt u meer weten over welke mogelijkheden wij bieden voor uw badkamer? Kom dan eens langs in onze showroom. Maar u kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0566-631645. Wij hebben de vloertegels die u zoekt.

Bekijk vloertegels in de showroom

Kom langs in onze showroom en bekijk hoe wij ons aanbod op een sfeervolle manier presenteren aan u. U kunt bij ons makkelijk de verschillende stijlen vergelijken en zo de stijl uitkiezen die het beste bij uw situatie past. Ook voor inspiratie en ideeën kunt u ons om advies vragen. Wij helpen u graag. Bekijk ook eens onze website om inspiratie op te doen. Enthousiast geworden over ons aanbod? Wacht dan niet langer en bezoek onze showroom. En vindt de tegels voor uw badkamer. Wij zijn op de volgende tijden geopend:

  • Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak
  • Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.30
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Vloertegels badkamer

Onze vloertegels en stijlen

Heeft u al een keuze kunnen maken qua tegels? Of wilt u eerst de verschillende stijlen vergelijken? Laat u ook adviseren door ons, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dit is ideaal wanneer u zelf weinig inspiratie heeft. U vindt bij ons de volgende stijlen voor uw badkamer:

  • Engelse stijl
  • Mediterrane stijl
  • Mozaïek
  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Oud Hollandse stijl

Zoals u al merkt hebben wij de vloertegels die u zoekt voor in uw badkamer.

Contact over vloertegels voor uw badkamer

Wilt u meer weten over de verschillende stijlen die wij aanbieden of heeft u meer informatie nodig? Wij kunnen u altijd van advies voorzien en helpen u graag in het maken van de juiste keuze. Doordat wij al verschillende klanten hebben geholpen met het maken van hun keuze, hebben wij de ervaring om u te adviseren. Wij vinden het zeer belangrijk om kwaliteit te leveren en dat u nog jaren kunt genieten van uw aanschaf. Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig? Bel dan naar 0566-631645 of stuur een mail naar info@hofstedetegelhuys.nl. Kom ook vanuit Drachten, Heerenveen, Sneek en Leeuwarden langs bij Hofstede Tegelhuys en vind vloertegels voor uw badkamer.

BEL ONS