Vloertegels keuken

Vloertegels voor uw keuken nodig?

Zoekt u vloertegels voor uw keuken? U vindt deze bij Hofstede Tegelhuys nabij Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Wij bieden u een ruime keuze voor uw keuken en adviseren u graag over welke stijl vloertegels het best bij uw wensen aansluit. Wij kunnen u tevens assisteren met het maken van een ontwerp. Ook zijn wij al jaren een vertrouwde naam in centraal Friesland en vindt u ons in de plaats Aldeboarn (Oldeboorn). Wilt u meer weten over ons aanbod voor uw keuken? Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak door te bellen naar 0566-631645. En bekijk onze vloertegels.

Vloertegels keuken

Bezoek de showroom en bekijk onze vloertegels

Als u ons aanbod wilt bekijken, kunt u onze showroom bezoeken en zien hoe wij op een sfeervolle manier ons aanbod presenteren. Zo ziet u met eigen ogen de verschillende stijlen en kunt u deze vergelijken. Zo vindt u vast en zeker de stijl die bij u past. Natuurlijk kunnen wij u ook inspiratie geven. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs in de showroom. En zoek de tegels uit voor uw keuken. De openingstijden zijn:

  • Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak
  • Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.30
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Onze stijlen en vloertegels

Bent u er al uit wat voor een tegels u wilt? Of wilt u eerst ons aanbod bekijken? Komt u er niet uit, dan geven wij u graag advies. Zo kunt u in alle rust uw keuze maken. Qua stijlen heeft u bij ons voor uw keuken de volgende keuzes:

  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Mediterrane stijl
  • Mozaïek
  • Oud Hollandse stijl
  • Engelse stijl

Hofstede Tegelhuys heeft de vloertegels die perfect passen bij uw keuken.

Contact over vloertegels voor uw keuken

Bent u ook enthousiast geworden over onze stijlen en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag, zodat u krijgt wat u wenst. Namelijk kwaliteit en een prachtige vloer. In het verleden hebben wij al meerdere klanten blij gemaakt met een nieuwe vloer. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op en bel 0566-631645. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@hofstedetegelhuys.nl. Bezoek onze showroom vanuit Drachten, Heerenveen, Sneek en Leeuwarden zoek de vloertegels voor uw keuken uit.

BEL ONS