Marmeren vloer

Het adres voor uw nieuwe vloer

Heeft u interesse in een marmeren vloer in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen? Kom dan langs bij tegelwinkel Hofstede Tegelhuys. U vindt ons in het pittoreske dorpje Aldeboarn (Oldeboorn). Wij beschikken over een ruime collectie marmeren tegels. Kom langs voor inspiratie of laat ons u adviseren. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Bezoek ons vandaag nog of maak een afspraak met ons via 0566-631645. Wij helpen u graag aan die gewenste marmeren vloer.

marmerenvloer

Ons aanbod in marmeren tegels

Voor elk interieur hebben wij de juiste tegels. Met onze tegels kunt u precies de sfeer creëren die u wenst. Of u nou houdt van een mediterrane stijl, een moderne stijl, een Engelse stijl of bijvoorbeeld een oud-hollandse stijl. Met marmeren tegels is elke stijl te realiseren. Onze marmeren tegels vindt u in onze collectie natuursteen. U kunt kiezen uit ‘antiek marmer’ kalksteen, travetin, hardsteen en leisteen. Ook beschikken we over een ruim assortiment in ‘verouderd’ natuursteen. Dit wordt steeds populairder en zorgt in zowel klassieke als moderne interieurs voor de perfecte sfeer.

Voor elke vloer de juiste tegels

Bij ons kunt u terecht voor allerhande tegels. In vele verschillende soorten, maten en kleuren. Weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren. Wij hebben aandacht voor uw wensen en voorzien u graag van vakkundig advies. Kwaliteit en service zijn niet voor niets onze kernwaarden. Dit ziet u terug in ons aanbod. Wij bieden u de keuze uit een groot assortiment kwaliteitsproducten van nagenoeg alle bekende leveranciers van tegels en plavuizen. Wij hebben de juiste tegels voor de vloer van uw hal, badkamer, woonkamer, keuken, maar bijvoorbeeld ook voor bij uw open haard.

Vijf redenen om uw vloer bij ons te kopen

Hofstede Tegelhuys staat bekend om de volgende vijf waarden:

  • Passend advies
  • Optimale service
  • Ruim assortiment
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding

Wanneer mogen wij een bezoekje van u verwachten?

Vind bij ons uw ideale marmeren vloer

Wilt u uw vloer voorzien van de mooiste marmeren tegels? Breng een bezoekje aan onze showroom en laat u vrijblijvend inspireren en adviseren. Wenst u eerst wat meer informatie over ons aanbod? U bereikt ons via 0566-631645 of stuur een mail naar info@hofstedetegelhuys.nl. Wij tonen u graag wat er zoal mogelijk is als u een marmeren vloer wenst in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek of waar dan ook.

BEL ONS