Mozaïek tegels

Hofstede Tegelhuys voor mooie mozaïek tegels

Wenst u ook prachtige mozaïek tegels in uw woning in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek? Breng dan een bezoek aan de prachtige showroom van Hofstede Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Wij zijn een bekend adres in centraal Friesland wat betreft tegelwerk en sanitair. Ook voor het plaatsen van de tegels kunt u bij ons aankloppen. Wij komen graag bij u langs om een prachtig resultaat te verwezenlijken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de toepassing van mozaïek? Lees dan verder of maak direct een afspraak via 0566-631645. Wij willen u graag helpen wanneer u prachtige mozaïek tegels wenst.

De toepassing van tegelwerk met mozaïek

Hofstede Tegelhuys wil graag uw leverancier zijn wanneer u een prachtig mozaïek wilt laten zetten. Een mozaïek is zowel mogelijk op wanden als op vloeren. Tevens is dit type tegelwerk in vrijwel iedere ruimte van uw huis toe te passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de badkamer, hal, keuken of woonkamer? Het tegelwerk zorgt voor een vrolijke en frisse uitstraling in uw ruimtes. Dit type tegel is bij ons verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren. Zowel effen als gemengde kleuren. Wilt u meer te weten komen over onze collectie? Bezoek dan ons Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn). Hier vindt u precies de tegel die u wenst.

Mozaïek tegels

Inspiratie voor uw nieuwe tegels

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom, gaan wij graag een gesprek met u aan. Wij luisteren naar uw ideeën en denken met u mee. Hoe wilt u de tegels verwerken in uw woning? En wat zijn uw wensen wat betreft het tegelwerk? Wij geven u tips en inspiratie en maken, indien nodig, een ontwerp. Met dit ontwerp kunt u een prachtig eindresultaat verwezenlijken. Bent u naar iets anders op zoek dan tegels met een mozaïek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met ons grote assortiment is er altijd wel een stijl die bij u past:

  • Moderne stijl
  • Natuursteen
  • Engelse stijl
  • Oud Hollandse stijl
  • Mediterrane of Portugese stijl

Bel of mail voor informatie over nieuwe tegels

Heeft u ook behoefte aan nieuwe tegels in uw hal, keuken, woonkamer of badkamer? Vraag dan Hofstede Tegelhuys om hulp. Breng een bezoek aan de showroom in Aldeboarn (Oldeboorn) en bekijk ons volledige assortiment. Uiteraard helpen wij u ook wanneer u een professionele tegelzetter nodig heeft. Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak via 0566-631645. Mailen kunt u doen naar info@hofstedetegelhuys.nl. Wij willen uw woning in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen of Drachten graag sfeer geven met prachtige mozaïek tegels.

BEL ONS