Keramische tegels

Hofstede Tegelhuys voor prachtige keramische tegels

Wilt u in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek keramische tegels laten plaatsen? Schakel dan Hofstede Tegelhuys in. U kunt ons zowel benaderen voor de levering van nieuwe tegels als een vakbekwame tegelzetter. Wilt u ons volledige assortiment bekijken? Breng dan een bezoek aan onze mooie en ruime showroom in Aldeboarn (Oldeboorn). Heeft u behoefte aan meer informatie over onze collectie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0566-631645. Wij staan graag voor u klaar om prachtige keramische tegels te verwezenlijken.

Benieuwd geworden naar ons assortiment? Breng dan een bezoek aan ons Tegelhuys in Aldeboarn (Oldeboorn).

Keramische tegels

Laat onze professionals een ontwerp maken van uw tegels

Wij staan graag voor u klaar, wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. Door onze kennis en ervaring kunnen wij goed met u meedenken en geven u inspiratie. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook een ontwerp voor u uitwerken. In dit ontwerp verwerken wij al uw ideeën en wensen, zodat u thuis een prachtig eindresultaat kunt verwezenlijken met keramische tegelwerken. Bent u er nog niet helemaal uit welke stijl het beste bij u past? Laat u dan adviseren. In onze showroom vindt u onder andere de volgende stijlen:

  • Moderne stijl
  • Mozaïek
  • Engelse stijl
  • Oud Hollandse stijl
  • Mediterrane of Portugese stijl

Nieuwe tegels? Neem contact op

Bent u ook toe aan keramische kwaliteitstegels in uw hal, keuken of woonkamer? Schakel dan Hofstede Tegelhuys in voor hulp. In de uitgebreide showroom in Aldeboarn (Oldeboorn) vindt u ons volledige assortiment. Wij kunnen u ook helpen wanneer u een professionele tegelzetter nodig heeft. Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak via 0566-631645. Mailen kunt u doen naar info@hofstedetegelhuys.nl. Wij verrijken uw woning in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen of Drachten graag met prachtige keramische tegels.

BEL ONS